DRAKE PUBLIKON “SEARCH & RESCUE” TEKSA REFERON KIM KARDASHIAN

by Kuratori
0 comment

Drake & Kim Kardashian ??

i freskët nga performanca në Festivalin DREAMVILLE të organizau nga J. Cole, Drake nuk humbi kohë në internet pasi ndau një joshës të këngës së tij të re, “Search & Rescue”.

Joshësi përmbante një regjistrim zanor të Kim Kardashian e cila fliste për divorcin e saj me “mikun” më të mirë të Drake, Kanye West. Pastaj, Drake ndau edhe kopertinën e këngës, që përmbante një imazh të tij dhe një gruaje që duket si Kim – të dy me kaska motorrash, ngjashëm me postimet e fundit në Instagramin e saj. Sigurisht, ka më shumë ndërveprim në këtë histori, por unë jam shumë i keq në ndjekjen e ngjarjeve të fundit të gozhduara.

Për sa i përket vetë këngës, nuk duket të ketë sulme direkte ndaj Kanye-t. Prodhuar nga SadPony (“Jumbotron Sh*t Poppin”) dhe BNYX, është një këngë tipike melodike e Drizzy me tekste të ndryshme të stilit të “certified lover boy” të përzier me pak toksicitet.

Shiheni më poshtë.

You may also like

Leave a Comment