JORJA SMITH RIKTHEHET ME SINGLE “TRY ME”

by Kuratori
0 comment

Përveç ndjonjë bashkëpunimi rastësor dhe publikimi tek tuk, Jorja Smith ka mbetur pak e heshtur në lidhje me një album të çfarëdo lloji qoftë ai që nga EP-ja e vitit 2021 “Be Right Back”. Megjithatë, kjo mund të ndryshojë së shpejti, pas publikimit të këngës së saj të parë për vitin 2023 “Try Me”.

“Duke e vënë veten atje jashtë, para një bote që ka opinione të shumta , ndërsa më parë isha unë kritiku im i vetëm”, thotë Smith për këngën. “Kërcimtari, Andrea Bou Othmane, mishëron një dem që përfaqëson botën dhe opinionet që nuk janë nën kontrollin tim”, vazhdon ajo në lidhje me videon shoqëruese të këngës.

Me regjinë e Amber Grace Johnson, videoja u xhirua nëpër lagjet e periferike në Marseille, Francë.

You may also like

Leave a Comment