SZA & DOJA CAT RIBASHKOHEN PËR REMIKSIN E “KILL BILL”

by Kuratori
0 comment

Doja Cat dhe SZA, dyshja e njohur që fitoi çmimin Grammy me këngën “Kiss Me More”, janë rikthyer sërish. Doja Cat është bashkuar me SZA-n në remix-in e këngës së suksesshme së saj “Kill Bill”, që ka arritur të theyjë rekorde muzikore. Ky version i ri i këngës vjen pas njoftimit të SZA-s për shtesë datave të turneut të saj të shfaqjeve të “SOS Tour” në Evropë, që për shkak të monopolizimit të shitjes së biletave nga Ticketmaster-i, pritet të jetë shumë e vështirë për t’u siguruar biletat, sepse, sërish, Ticketmaster është një monopol që duhet të rrëzohet.

You may also like

Leave a Comment